Decemberkampen

För dig som vill hålla igång med träningen ända fram till nyårsafton.

Under hela december får du all pass serverade från mitt träningsjulbord.
Varje vecka sänder jag 2 st livepass i en sluten grupp, passen är ca 30 minuter långa och de ligger schemalagda under lunchtid på onsdagar och fredagar. Jag använder Zoom. Givetvis spelas dem in så att du kan se dem i efterhand, länkar gäller i 30 dagar från att de skickats till dig. De enda redskap ni behöver är ett gummiband och ett miniband, annars använder vi endast kroppen i träningen.
Passen passar de flesta, oavsett om du är vältränad eller nybörjare. Det finns alltid olika nivåer som jag visar. Är du med live med din kamera har du även chansen att få personlig feedback.

Dessutom får du ett inspelat pass varje vecka där vi använder ett par hantlar.
Du blir med i en Facebook-grupp där alla länkar och tider läggs upp. I gruppen kan vi även peppas av varandra och jag lägger ut en del rörelsefilmer som passar bra som uppvärmning. Gruppen gör att vi blir påminda och det hjälper oss att hålla i träningen även när det bjuds på julfester och annat härligt.

Så, det ingår alltså 3 pass i veckan ända fram till nyår. Jag ser till att du håller i din träning även i mellandagarna!!!!

HÄNG MED PÅ EN ROLIG DECEMBERKAMP!!!!

Buy this
  • kr450.00